måndag 2 juli 2012

AVSNITT 4: FILIP OCH FREDRIK

Som ni har längtat! Som vi har längtat! Vi tar oss an giganterna: Filip och Fredrik. Vi snackar Proust och Buffy. Troy & Abed och Bukowski. Vi vill här också tillägga att boken heter Min oskuld och Pearl Harbour och inget annat. I veckans avsnitt får ni veta vem av oss som nästan rört Obama och vad sann lycka egentligen är. Då kör vi!Ituneslänk!

2 kommentarer:

 1. Det är inte ett grabbigt svar att säga "mina fötter". Klassiskt modellsvar ju.

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Vet tyvärr mycket lite om klassiska modellsvar men det är säkert sant. Dock tror jag (Alex) att resten av kvinnorna (majoriteten) skulle svara något annat än sina fötter. Exempelvis en av alla de kroppsdelar vars ideal sätts genom sagda modeller.

  Sen skulle jag mycket väl kunna svara just mina fötter eftersom jag har en enorm avsky, fobi rentav, för den kroppsdelen. MEN! Det skulle fortfarande vara för att slippa säga haka, armar, lår, mage, bröst, vader, rumpa, rygg och så vidare. För oavsett vad jag tycker om fötter så är jag ju medveten om att samhället accepterar dom betydligt mer än andra delar av mig, och då jag lärt mig värdera vad samhället tycker blir det verkliga svaret något annat än ett par fula fossingar.

  Tusen tack för att du tog dig tid att kommentera, all respons värderas!

  SvaraRadera