måndag 18 juni 2012

AVSNITT 2: C/O HANNAH & AMANDA

Denna vecka kastar vi oss ut i singellivet. Det är nämligen temat på Hannah Widell och Amanda Schulmans senaste podcast. Intressanta utsvävningar om killkompisar, onani och Glamour. Lyssna även för att få veta vem Hagrid ligger med i en av Annas favoritfanfictions!
Och som de vänner vi är erbjuder vi även fler sätt att lyssna. Här är soundcloud för den som föredrar det:OCH HÄR ÄR ITUNESLÄNKEN!

2 kommentarer:

 1. FAN VAD BRA NI ÄR!!! (ja, det krävdes caps och massa utropstecken för att understryka er braighet) På tal om HP-fanfiction: Jag blev glatt överraskad när jag för ett tag sedan hälsade på hos min moder och skulle rensa ut lite gamla grejer från källaren. Bland gamla dagböcker och skolarbeten etc hittade jag en sexnovell som jag skrivit FÖR HAND med sjukt grammatiskt inkorrekt engelska. Huvudrollsinnehavarna var Hermione och Snape, och ja, ni kan säkert lista ut handlingen... Jag hade nästan glömt bort att jag skrivit den och blev förvånad över min snuskiga fantasi som 14-åring. Speciellt när texten urartade till en trekant med Lucius Malfoy. Nåja, detta om detta.

  Ser fram emot er nästa podcast!

  SvaraRadera
 2. Men my o my do WE LOVE YOU! Å. Att sånt fantastiskt folk lyssnar på oss, folk med handskrivna (!) HP-noveller. Om snusk. Med SNAPE (min personliga sexfavorit, Alex speaking).

  Mer av detta plz!!

  Och stay tuned för nästa podcast, den kommer med dunder och brak så fort den existerar!

  SvaraRadera